Kringloopwijzer-logo-RGBBij voldoende deelname starten we half april de studiedag kringloopwijzer. Wat betekent dit voor u?  Als voorbereiding op deze dag worden de basisgegevens van uw bedrijf alvast ingevuld. Een voorwaarde hierbij is dat u heeft meegedaan aan BEX.

Het programma tijdens de studiedag zal bestaan uit een introductie, waarom de kringloopwijzer en wat kunnen we verwachten in de toekomst. Hierna zullen we de kringloopwijzers van de deelnemers vergelijken en naar verbeterpunten zoeken. Tot slot maken we een actielijst specifiek voor uw bedrijf. Na afloop is er een mogelijkheid om een vervolgafspraak te maken en uw actiepunten door middel van een individueel bedrijfsbezoek concreet te maken.

De studiedag is onderdeel van een leerzaam traject en een grote meerwaarde voor uw bedrijf. De kosten voor de studiedag bedragen € 150,-. Dit is inclusief een ingevulde kringloopwijzer voor uw bedrijf en een lunch. Opgeven kan via jehannes@jfopma.nl, telefoonnummer 06 1330 3952 of door HIER een bericht te sturen.